This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

home · weblog · teksten · toneel · muziek · archief · mail
29.9.00

Allemaal een fijn weekend toegewenst. Ik ga schilderen.

Welk liedje stond er op nummer 1 in de charts op de dag dat jij geboren werd? Hier vind je het antwoord, al zal het na 2 oktober zijn.

If you have bats in your belfry: use this :) (via bigfatradio)
28.9.00

Eerlijk gezegd: ik denk niet dat ik Bavo Claes of Martine Tanghe zo het nieuws wil zien presenteren...
27.9.00

Annex wordt geparodieerd op Bannex. Spot the differences.

the Incredible Smurfalizer
Als je mijn site versmurft, smurf je Smurfen. Smurfen. Smurfen. *hehehe*

Meer Winnie the Pooh-stuff! Nu de Pokénamegenerator stilaan verspreid geraakt: wat is jouw Pooh-sonality? Zoals te verwachten ben ik het Tigger-type :)

Een Kamasutra met Winnie the Pooh? Waar halen ze het? Don't try this at home, kids!

Als ze nu nog leert strijken, koken en afwassen, neem ik ook zo'n Robotgirl.

Na de carwash, de drive-in cinema en de drive-through fastfoodtent maakt nu ook de drive-through strip club het helemaal in de States. Eens benieuwd of dat exporteerbaar is...

Nooit meer verveeld of alleen met deze Solitaire website. "Troef!", zou ik zo zeggen.
26.9.00

Weer 4 "nieuwe" blogs toegevoegd rechts. Wie zoekt, die vindt...

Als ze deze tricolore condooms nu nog combineren met zo'n geluidschip die de Brabançonne speelt, dàn ben ik verkocht :) (link via Karma)

Nog zo'n site waarvan ik enkel maar kan zeggen dat hij mooi is, maar waarvan het nut mij compleet ontgaat: Once Upon a Forest.

Wel, dit zal wel het summum zijn van de dot com democratie zeker? Op deze stemmenveiling kan je dus je stem verkopen. Nu je ziel nog.

Iemand enig idee waar dit eigenlijk heengaat? Cool design, dat wel.

Niet alleen Elvis leeft nog, ook Jim Morrisson van The Doors wordt nog steeds vermoed in leven te zijn. Hoop doet leven, da's waar.

Chinees eten zal hierna nooit nog hetzelfde zijn :)

Wie dit gelooft is toch een beetje niet goed bij z'n hoofd denk ik. Reptielen uit de oertijd die geëvolueerd zouden zijn tot buitenaardse wezens? Ik denk het niet.
25.9.00

Yehuda Amichai, een bijzonder grote Joodse dichter, overleed vorige vrijdag. Ik ken niet veel van zijn gedichten, maar er staan er hier twee die ik tot mijn absoluut favorieten reken: "Jammer, we waren een mooie vinding" en "Eens sneed een grote liefde" (vertaling Tamir Herzberg, overigens).
22.9.00

Yes! Eindelijk is het zover: dit weekend gaan we zeilen!

Wijn gemorst? Mayonaise aan je das? Een onvrijwillig modderbad genomen? Schakel als de bliksem de vlekkendetective in, voor je partner argwaan krijgt.

Heb de lijst rechts eens een beetje opgekuist en ook een nieuw blog toegevoegd dat ik bij LTP zag verschijnen: ScoreMuziekWeblog.

Clues for the clueless, zou Dogbert dit volgende noemen: ontdek de diepe gedachten en overpeinzingen van cheerleaders allerhand.

Hij heeft 1 miljoen dollar over voor de persoon die met een beter apparaat dan zijn eigen Eternal Life Device voor de dag komt. Hopelijk leeft hij lang genoeg om dat alsnog mee te mogen maken.

Een beetje olympisch nieuws: ook de prostituees in Sydney doen hun duit in het zakje :) Iemand zin in polsstokspringen?
21.9.00

Er duiken de laatste tijd veel Lego®-links op. Ik vond deze minifig generator best leuk.

Oh fijn, nog 3 maanden, 10 dagen en wat uren te gaan voor het échte begin van het nieuwe millennium. Dus we kunnen gewoon nog eens feesten :)

De beroemde Eve Astrid Andersson wil dolgraag telepathisch communiceren met u. (Dat had ze toch even goed kunnen denken, in plaats van op een webstek te zetten, niet?)

Eigenlijk is het fijn om geript te worden. Want dat wil zeggen dat je iets interessants te vertellen hebt, of iets leuks gevonden hebt.
20.9.00

Voor diegenen die thuis al te vaak worden lastiggevallen met telemarketingacties allerhande is er nu het tégenscript. Val de bellende telemarketeer nu zelf eens lastig met een heleboel gerichte vragen!

En dé combinatie van de Olympische Spelen met de Barbie-posts van de voorbije dagen en weken is *tromgeroffel* het verschijnen van Olympic Pin Barbie en Paralympic Becky (gezien op what's new pussycat?)Ik ben Nidochu, leef in de jungle van Chili en eet voornamelijk kleine knaagdieren, tv-maaltijden en wijn. En wat zou jouw Pokemon-naam zijn?

On the internet no-one knows you're a dog. De vraag is natuurlijk: welk merk hond ben jij? Mocht dat nog niet genoeg zijn: bepaal ook ineens waarnaar jij smaakt. (Ik ben kaneel oftewel cinnamon, voor de curieuzeneuzen onder u allen).

Staking bij Netdyslexia en Schockwellenreiter vandaag omwille van een op til zijnd proces over het al dan niet vrij kunnen links leggen. Meer berichtgeving op Freedom for links.

Een immer alerte Tonie meldt ons heden een onmisbare tool voor de dotcommers onder ons: deze Job Title Generator resulteert ongetwijfeld in heerlijke nieuwe titels als "Sub-Space Surgeon" of "Net Role-Model" :)
19.9.00

Ondanks een kapotte knie, een halswervelletsel en domme radioreclame voor Selexion heeft Gella Vandecaveye toch een bronzen plak in het judo te pakken.

Is het maar een indruk of is het overal vandaag wat kalmer omwille van Prinsjesdag in Nederland?

Alisa is zo gek van anime dat ze zelf alle mogelijke kostuums namaakt en aantrekt. Jeez, wat een hobby. Al zou ik een aantal BVs wel eens in deze outfits willen zien paraderen :)

Het lijkt vreemd maar heet water kan soms sneller bevriezen dan koud water. Lees er hier alles over. (de vraag is wat je met deze wetenschap bent, natuurlijk)
18.9.00

Stel je voor! Sokken die je vertellen wanneer ze willen gewassen worden, dat geeft meteen een andere betekenis aan het begrip "babbelkous" (*S*). Zie: iWear, intelligente kleren voor de toekomst.

Waauw: een draagbaar planetarium! Ik wil er ook zo één in mijn huis, zeg.

Na het elektronisch bewaken van gevangen en de elektronische hondenband, nu ook een elektronische polsband voor bejaarden. Nooit meer op zoek naar een verloren gelopen opa of oma in de Brusselse binnenstad. Misschien een nuttig instrument voor kinderen in pretparken of aan het strand?

Het ruimteveer Atlantis heeft zich vannacht (GMT) losgekoppeld van het International Space Station. Eind oktober vertrekt de eerste permanente bemanning van Baikonoer.
16.9.00

*hehe* Netdyslexia heeft een ass-kicking machine gevonden. Wel een beetje omslachtig om iemand zo een schop voor z'n kont te verkopen, denk ik.

De VRT pakt uit met een redelijk serieuze site voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen: Stemmenslag. Je kan zelfs SMS-jes krijgen als de uitslag van je gemeente binnenvalt (enkel Proximus though).

Blijkbaar gelooft niet iedereen in de dot com-economie. Getuige daarvan No, we don't have a website :)
15.9.00

Na poppen van Spinal Tap (zie post van 11.09), nu ook poppen van de Rocky Horror Picture Show (dankuwel voor het compliment, Schockwellenreiter). En nu allemaal: "Let's do the time warp again".

Fade To Black heeft heerlijke satire in huis. U gaat maar eens een kijkje nemen.

Hoe zou het eigenlijk zijn met...Connie Neefs?

Hairytongue, dé site voor mensen met een kater, heeft ook leuke foto's in collectie zoals dit antwoord van BP op de blokkades in de UK.
BP suck ass!.
BTW: geniet ook eens van de source code van deze pagina.

Van een comeback gesproken! Op 25 december 2001 wil men een gekloonde Jezus geboren laten worden.

*Woeha* Leuke anagrammen van namen van beroemde mensen op Smeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van "President Clinton, of the USA" = "To copulate, he finds interns" :)
14.9.00

Gezocht: hackers die willen inbreken bij SDMI (via Internet Business Summary)

Koop je eigen adellijke titel. Misschien is "Baron" wel wat.

Terugdenkend aan de post over de ruimtelift: hoe moet je naar het toilet gaan als er geen zwaartekracht is?

iSmell? :) Dat zal wat worden, als je ook andere bloggers kan ruiken *S*

Volgens fashionwhore is België/Brussel erg hip.

Goh. TeleteksT meldt zeven (7!) bladzijden blokkades in Vlaanderen.

Met al die blokkades op de weg, is gisteren de site van de Rijkswacht waarop je file-info kan vinden, gecrashed. Vanmorgen gaat het al niet veel beter.
13.9.00

Archeologen vinden vrouwelijke gladiator! Misschien heette ze wel Xena?
12.9.00

Meer wetenschapstrivia vandaag met de vraag wat er zo bijzonder is aan Harvest Moon. Ik dacht dat die door Neil Young was uitgevonden, maar blijk er dus ferm naast te zitten.

Ah! Het antwoord op de vraag waarom je jezelf niet kan kietelen is ontdekt

Vandaag het grote duel tussen Ajax en AA Gent. Of tussen Hank en Fincent, zo u wilt. Het gekke is dat al 8236 mensen gestemd hebben op de vraag of Ajax in Gent wint vanavond en dat 80% nee zegt. Het zal ons benieuwen!

Schaamteloos mezelf pluggend deze keer: ik speelde eerder dit jaar Kaifas in Jesus Christ Superstar. Je kan een tiental van de werkelijk schitterende foto's die Piet Vranckx maakte bekijken op deze site.
11.9.00

*S* Poppen van de hoofdpersonages van Spinal Tap. Nu nog een schaalmodel van een versterker die op 11 kan.

"Gedronken, meneer?" "Alleen water, mijnheer de agent." Dat zal dus niet veel meer helpen nu ze niet alleen water aan alcohol toevoegen, maar ook andersom.

Stel je voor: in plaats van een "stairway to heaven" een Space Elevator (as seen on reutellog)

Uw oude smoelwerk beu? Dan brengt de Facegenerator allicht soelaas.

Wat gebeurde er vandaag door de jaren heen? Lees het allemaal na op het History Channel.

Nee, ik ben geen foto's van vrienden tegengekomen op de gezocht-pagina's van Interpol.

Veel valt er nog niet te beleven, maar Brigitta Callens heeft ook een eigen site.
8.9.00

Manuel uit het ondertussen als beste tv-serie bekroonde Fawlty Towers nog aan toe! I speak English very well, I learn it from a book. Geen wonder dat de arme jongen zelden verstond wat er gezegd werd.

Torsten teistert tinternet vanuit Zweden.

Dat de bewuste foto van Brigitta Callens al tijdenlang op internet stond (bij Ludo bijvoorbeeld), daar waren we ons van bewust. Maar gisteren kreeg ik dit vervolg in mijn mailbox :)
7.9.00

Voor wie al die blogs een beetje te weinig drama, spanning, sensatie of sex & drugs & rock'n'roll bevatten, is er sinds deze week ook een dagelijkse internetsoap te lezen.

En waarom heeft er niemand mij laten weten dat er al een hele tijd nieuwe evenementgeluidjes zijn te vinden in het Peulengaleis?

Het is voor één keer goed, SMOEL :)

Is het ironie? Ik denk het niet. Kledingfabrikant C&A verkoopt t-shirts voor kinderen waarop een URL staat van een hardcore sexsite. Onthutsend! En in dezelfde context: lees het verhaal van katie.com.

In de schier onuitputtelijke reeks religieuze marketingconcepten: "Win een douche met Jesus".

Australië is écht in. Logisch, als je monumenten hebt als de grote garnaal of de grote banaan *S*
6.9.00

Ook een fan van verkeersdrempels, verkeersremmers en ander fraais dat u dagelijks met de wagen mag trotseren? Maak er een foto van en stuur hem door aan het net gestarte hump of the month.

Qua creatieve ideeën kan dit zeker tellen: je kan copyright nemen op je eigen DNA. Kwestie van royalties te krijgen als ze me zouden willen klonen, quoi?

Liefhebbers van opera die op zoek zijn naar libretto's enz. kunnen hier zeer veel info vinden.

*haha* Het zal je maar overkomen: een bruid kreeg een rx-foto van de trouwring die ze moest krijgen...

Nooit geweten dat je moest kunnen zingen om bij de mafia aan de slag te kunnen, maar hey, I know nothing. Voor de geïntrigeerden: er is een cd met mafialiederen uitgebracht.

Scott McCloud vindt vreemde dingen uit, zoals deze verhalenmachine.

Fallocraten aller landen verenigt u (of is het "sta op"? *S*) en ga dringend kijken naar deze fijne collectie fallussymbolen.
5.9.00

Eindelijk een nuttig tijdverdrijf gevonden: Paper - scissors - stone *S*
4.9.00

Frankly, I'm digusted. Ik denk niet dat ik naar deze barbecue zou gaan.

Alle e-holes nog aan toe! Wired doet het verhaal van Netslaves, de site met horrorverhalen over de dot.com economie en vermeldt volgende nieuwe afkortingen:
DOOMIE's: Downsized Opportunists and Other Morons of the Internet Economy
DIPSOW's: Downwardly-Mobile Internet Professionals Whose Stock Options are Worthless (Note: These people are often seen drinking alone at once-fashionable, but now-empty NewMedia cigar bars.)
BOBORU's: Burned Out, But Optimistic (for Reasons Unknown)
FIMOTU's: Former Masters of the Internet Universe
PLAGIE's: Peeled Like a Grape by Internet Economy
LEDIE's: Lost Everything Due to Irrational Exuberance
BECOSEDS: Bet Entire Career on Something Esther Dyson Said

Normaal gaat de Mechelse Ommegang maar eens in de 25 jaar uit, maar ter gelegenheid van het Keizer Karel-jaar kan je volgend weekend voor de (voorlopig) laatste keer deze collectie reuzen bekijken in plaats van in 2013. Misschien een tip in combinatie met de Open Monumentendagen.

En jawel, ondertussen is de najaarshysterie rond Big Brother en De Bus vrolijk van start gegaan. Bij Planet Internet kan je je trouwens inschrijven op een lijst van mensen die niet zullen kijken (ook Koning Albert II staat er bij *S*).

Een nieuwe week, een nieuwe Jesus of the Week :) Ik kon er niet aan weerstaan...
1.9.00

Voor diegenen die zich nooit echt helemaal kunnen inhouden: nuttige tips van TheSpark.com

< sarcasme >Vlaams Blok wil maar één moskee in Antwerpen. Maar natuurlijk: dan hoeven ze maar één gebouw meer in brand te steken...< /sarcasme >

Het kon niet uitblijven:

> In the town where I was born
> I once lived but now I'm gone
> Because I joined the Russian fleet
> And then we sank 500 feet
>
> We all died in a Russian submarine, Russian submarine, Russian submarine
> (X2)

Al vermeld op alt0196 gisteren, maar ik kon het niet laten omdat het zo mooi in het rijtje past: Jesus Dress Up!
© 2000-2007 Joeri Cornille
Design : Book of Styles · random headers : karma · hosting : middernacht · Powered by Blogger · comments by HaloScan